Coronapandemin stoppade kampanjförberedelserna

När det åter blir möjligt, vill MedieMissionen fortsätta med förberedelser för mediemissionskampanjerna.

MedieMissionen har i samarbete med lokala församlingar hållit 108 evangeliserande mediekampanjer riktade främst till världens storstäder. Som resultat av dessa mediekampanjer har vi gång på gång fått bevittna Guds stora gärningar. Församlingarna och pastorerna i miljonstäder har förenat sina krafter för att nå ut till sin egen stad med evangeliet.

Uppskattningsvis 250 miljoner människor har sett och hört det evangeliserande budskapet på TV, radio, stora utomhusskyltar, kollektivtrafik, största tidningar, sociala medier, webbplatser och kampanjboken. Vi har fått rapporter från församlingar att antalet besökare i deras evenemang ökat upp till 2–3 gånger under och efter mediemissionskampanjen. Många nya församlingar har också grundats som resultat av mediekampanjerna runt om i världen.

På bilden ser vi en advertorial på singalesiska med kampanjens livsberättelser i den största tidningen i det buddhistiska Sri Lanka.

Texten fortsätter efter bilden.

På grund av coronapandemin har förberedelserna för våra mediemissionskampanjer stannat. Kampanjer var planerade att äga rum bland annat i krigszonen i östra Ukraina, i Senegals huvudstad Dakar, i Paris, Frankrike, samt i Thailand där man höll på att förbereda en landsomfattande mediekampanj. Sammanlagt har ledare för kristna församlingar från cirka 30 större städer runt om i världen framfört att de i framtiden skulle vilja ordna en mediekampanj i samarbete med MedieMissionen.

När coronapandemin är över, är MedieMissionen redo att fortsätta med förberedelser för kampanjer. Vi ber därför vänner till vårt arbete att be för att alla hinder för spridningen av evangeliet skulle försvinna.

Medan vi ser fram emot mediekampanjer i framtiden, uppmuntras vi av psalm 103:2 att komma ihåg de stora gärningar och mirakel som Gud har gjort: “Lova Herren, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar.”

 Ari Talja

Tack för dina förböner för MedieMissionens världsomspännande missionsarbete! Enligt dina möjligheter kan du ge en gåva till förmån för de kommande mediemissionskampanjerna via denna länk. Tack för din gåva!